Коледа е близо! Поръчки направени до 21.12. ще бъдат при вас преди празниците. Посетете нашите физически магазини в цялата страна и да изберете вашите подаръци.
component()->render(LocalizationChooser::class) ?>
Swan Pearls - Онлайн магазин за бижута

За нас

Swan Pearls е български бранд за висококачествени сребърни и златни бижута основан през 2010 година от Росица Димова. 

За бижута Swan Pearls се използват само перли с отлично качество на блясъка и формата. Бижутата се изработват единствено и само от благородни метали като родирано сребро 925 и злато между 14 и 18 карата. Основен принцип за нас е да НЕ правим никакъв компромиси по отношение на качествотото и дизайна.  

Перлите са вечната модерна класика символ на женственост и изисканост. Но какво ги прави винаги актуални и толкова специални?

Перлите не са като обикновени скъпоценни камъни - те се отглеждат от живи организми, миди. Всяка перла е уникална и има свой собствен неповторим блясък и форма.  

От древни времена перлите са били известни като символ на богатство, рядкост и роскош. Кралици и благородници са носили перли като израз на своята власт и великолепие. В древен Рим, перлите били смятани за "кралицата на всички камъни". Дори и днес, перлите са свързани със силния символ на женственост и изтънченост. 

Те са винаги в мода, защото перлите се вписват перфектно във всяко време и всякакъв стил. Независимо дали ги носите с елегантна рокля или с по-ежедневно облекло като блуза и дънки, перлите добавят изтънченост и класа към стила ви.  

Много знакови личности през вековете назад са носили перли. От Клеопатра, която е била известна с перлената си венецианска гривна, до Аудрей Хепбърн, която е създала безсмъртната икона на стил и елегантност с редица перли около врата си. Принцеса Даяна е още една известна любителка на перлите, носеща ги с грация. 

В днешно време, перлите остават невероятно популярни. От модни подиуми до световни събития, перлите продължават да бъдат неизменна част от модния свят. Но най-важното - перлите винаги ще бъдат модерни, защото въвеждат уникален и неповторим стил, който се допълва с красотата и изтънчеността на всяка жена.

Как се създадохме името и логото на Swan Pearls?  

Името на бранда ,,Swan Pearls” в превод от английски значи лебедови перли.

Логото на Swan Pearls е изящно представяне на елегантност и царственост, което изразява същността на марката. В основата му е величествен лебед, грациозно плъзгащ се по спокойните води. Лебедът, известен със своята грация и красота, символизира чистота и нежност. На главата му е поставена корона украсена с перли. Короната, вечната емблема на кралските особи, добавя величие и разкош към дизайна. Всяка перла е деликатно поставена, представяйки скъпоценните съкровища, които предлагаме. Цялата емблема е обвита в кръг, символизиращ единство и цялост, които се стремим да постигнем за всеки един модел.  На всяко бижу е внимателно поставяме печат с лого Swan Pearls, така че  то да носи символиката и посланието ни.  

Комбинацията от лебед, корона с перли в рамката на кръга представлява перфектната хармония между грация, лукс и вечна красота.  Логото на Swan Pearls отразява нашата непоколебима отдаденост към създаването на изящни бижута, които излъчват женственост и нежност. Със завладяващата си символика, то служи като визуално доказателство на стремежа ни да предоставим изключителна изработка и безупречно качество за нашите клиенти!