component()->render(LocalizationChooser::class) ?>
Swan Pearls - Онлайн магазин за бижута

За нас

Преди 15 години, с вяра в успеха и страст към бижутата, брандът Swan Pearls е създаден през 2010 г. с една ясна цел – да предостави на българския пазар висококачествени бижута с перли. Нашият стил въплъщава в себе си нежност, женственост, грация и финес. Днес Swan Pearls се поставя на челно място сред брандовете, специализирани в областта на перлената бижутерия.  

При нас можеш да откриеш, както сребърни и златни бижута с перли, така и бижута с естествени скъпоценни камъни като сапфири, диаманти, изумруди. Разполагаме с огромно разнообразие от дизайни – от по-минималистични бижута до пищни колиета, обеци и пръстени. Swan Pearls поставя перли с отлично качество, блясък и форма, които прецизно биват избирани с любов и внимание, за да може всяка наша клиентка да се чувства специална, когато ги носи. 

Перлите са вечната модерна класика, символ на нежност и женственост. Но какво ги прави винаги актуални и толкова специални? Перлите се отглеждат от живи организми - миди, което прави всеки бисер изключителен. Те са винаги на мода, тъй като се вписват перфектно във всяко време и всеки стил. Независимо дали ги носите на сватбения си ден, на официален повод, бизнес среща или в ежедневието, перлите подхождат на всяка визия. 

От древни времена перлите са били известни като символ на богатство, рядкост и роскош. Кралици и благородници са носили перли като израз на своята власт и великолепие. В древен Рим, перлите били смятани за "кралицата на всички камъни". Дори и днес, перлите са свързани със силния символ на женственост и изтънченост. 

Те са винаги в мода, защото те се вписват перфектно във всяко време и всякакъв стил. Независимо дали ги носите с елегантна рокля или с по-ежедневно облекло като блуза и дънки, перлите добавят изтънченост и класа към стила ви.  

Много знакови личности през вековете назад са носили перли. От Клеопатра, която е била известна с перлената си венецианска гривна, до Аудрей Хепбърн, която е създала безсмъртната икона на стил и елегантност с редица перли около врата си. Принцеса Даяна е още една известна любителка на перлите, носеща ги с грация. 

В днешно време, перлите остават невероятно популярни. От модни подиуми до световни събития, перлите продължават да бъдат неизменна част от модния свят. Но най-важното - перлите винаги ще бъдат модерни, защото въвеждат уникален и неповторим стил, който се допълва с красотата и изтънчеността на всяка жена.

Как се създадохме името и логото на Swan Pearls?  

Името на бранда ,,Swan Pearls” в превод от английски значи лебедови перли. Логото на Swan Pearls е изящно представяне на елегантност и царственост, което изразява същността на марката. В основата му е величествен лебед, грациозно плъзгащ се по спокойните води. Лебедът, известен със своята грация и красота, символизира чистота и нежност. На главата му е поставена корона украсена с перли. Короната, вечната емблема на кралските особи, добавя величие и разкош към дизайна. Всяка перла е деликатно поставена, представяйки скъпоценните съкровища, които предлагаме. Цялата емблема е обвита в кръг, символизиращ единство и цялост, които се стремим да постигнем за всеки един модел.  На всяко бижу е внимателно поставяме печат с лого Swan Pearls, така че  то да носи символиката и посланието ни.  

Комбинацията от лебед, корона с перли в рамката на кръга представлява перфектната хармония между грация, лукс и вечна красота.  Логото на Swan Pearls отразява нашата непоколебима отдаденост към създаването на изящни бижута, които излъчват женственост и нежност. Със завладяващата си символика, то служи като визуално доказателство на стремежа ни да предоставим изключителна изработка и безупречно качество за нашите клиенти!