Swan Pearls - Онлайн магазин за бижута

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА 

Безплатната доставка важи само за покупки на дребно за всяко населено място на територията на Република България, ако поръчаните стоки са на обща стойност над 150 лева.

Доставката се извършва в работни дни с куриерска фирма Спиди. Клиентът на дребно заплаща единствено цената на стоката обявена в сайта.

В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 150 лева, клиентът заплаща стойността на поръчката + разходите по доставката /6.50 лв./. 

Поръчаните стоки  се доставят с наложен платеж  до посочен от клиента личен адрес или офис на Спиди. Swan Pearls работи и изпраща поръчки само с куриерска фирма Спиди. Клиентът заплаща стоката в брой или с кредитна/дебитна карта на куриера в момента на получаването. Може да заплатите и онлайн с  кредитна/дебитна карта през нашия сайт. 

Личните данни на клиента ще се използват само за осъществяването на доставката на поръчаната от него стока в съответствие със ЗЗЛД и ЗЗП. 

Докато попълвате полетата за доставка, ще видите празно поле “Бележки”. В него може да упоменете удобния ден за доставка или друго Ваше изискване и при възможност  ние ще се съобразим с него. Срокът за доставка е в рамките на 24 часа до 4  работни дни след поръчката с изключение на официалните празници. Поръчки за следващ работен ден се приемат до 15:00 часа на текущия ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.